Advertisement

Bohuš Matuš Dcera / Bohus Matus Se Stal Otcem Nezletila Lucinka Porodila Skoro Ctyrkilovou Dceru Sip / Bohuš matuš je v sedmém nebi.

Bohuš Matuš Dcera / Bohus Matus Se Stal Otcem Nezletila Lucinka Porodila Skoro Ctyrkilovou Dceru Sip / Bohuš matuš je v sedmém nebi.. Dceru mu porodila o třicet let mladší partnerka lucie. Zpěvák bohuš matuš se již tři měsíce raduje z narození dcerky natálky. Nedávno ho totiž oslnila dcera legendární zpěvačky marty kubišové kateřina. V souvislosti s tím se bohuš matuš nechal slyšet, že když si jeho partnerka udělá maturitu, pak nezůstane jen u jednoho potomka. To, čo sa zdalo byť na začiatku pomerne škandalózna aférka, sa zmenilo na vážny vzťah korunovaný rodičovstvom.

Zpěvák bohuš matuš (47) byl za svůj vztah s nezletilou lucinkou (17) odsouzen médii i některými kolegy. Prozradil, kdy si lucinku vezme. „dnes je s námi dcera na světě šest měsíců, a tak píseň konečně spatřila světlo světa. Zpěvák prozradil, zda podpoří o třicet let mladší snoubenku u porodu, kdy bude svatba i jaké vybrali dceři jméno. Zase jsem ale koupal, uspával, nechával odkrkávat a odprdět, vypočítával zpěvák řadu činností, kdy je jako otec nápomocen.

Bohus Matus A Lucie Palkaninova Maji Dceru Idnes Cz
Bohus Matus A Lucie Palkaninova Maji Dceru Idnes Cz from servis.idnes.cz
A řeč přišla také na svatbu. I když je hodně opatrný… „co se týká přebalování, no přiznám, mírný náznak tam byl, ale zatím moc ne. Když dodělá školu, udělám jí další miminko,prohlásil v minulosti zpěvák. Zpěvák prozradil, zda podpoří o třicet let mladší snoubenku u porodu, kdy bude svatba i jaké vybrali dceři jméno. Zpěvák, který si teprve nedávno řekl ano s o třicet let mladší partnerkou, přiznal, že lucii (18) čeká břišní operace. Podle matuše jeho dcera vůbec není problematická. Dokonce už spolu mluví speciální řečí. Nadšený otec popsal, jak probíhal porod.

Na společném profilu bohuše matuše a.

Z jeho nevesty nespustíte oči, tu niečo nesedí! Pár totiž v prosinci čeká přírůstek do rodiny. Jejich vztah to však nepoznamenalo, naopak velmi posílilo. I když je hodně opatrný… „co se týká přebalování, no přiznám, mírný náznak tam byl, ale zatím moc ne. Jak probíhalo harakiri, zbytečná a bolestivá sebevražda japonských samurajů? Dokonce už tehdy prý s partnerkou lucií vybrali i jméno. Zpěvák je tak natěšený, že má se svojí princeznou plány již nyní. S přítelkyní lucinkou se těší na svého prvního potomka, který se jím narodí koncem roku. Společně nyní tvoří spokojenou rodinku. Bohuš matuš se dme pýchou: Bohuš vánoce miluje a štědrý den si dělá i čtyřikrát do roka. Nejkouzelnější fotky ze svatby bohuše matuše: Na společném profilu bohuše matuše a.

Když dodělá školu, udělám jí další miminko,prohlásil v minulosti zpěvák. Bohuš matuš se na prahu padesátky stal poprvé otcem! Já jsem s tím souhlasil, když to lucinka chtěla. Novopečený otec bohuš matuš se péče o svou dceru nezříká a také přiloží ruku k dílu. „natálka se narodila v neděli ve 22:47, měla skoro čtyři kila.

Bohus Matus Prekvapil Zivotni Zmena Pred Svatbou S Lucinkou Blesk Cz
Bohus Matus Prekvapil Zivotni Zmena Pred Svatbou S Lucinkou Blesk Cz from img.blesk.cz
Dceru mu porodila o třicet let mladší partnerka lucie. V souvislosti s tím se bohuš matuš nechal slyšet, že když si jeho partnerka udělá maturitu, pak nezůstane jen u jednoho potomka. Bohuš matuš a jeho lucinka mají před sebou velký krok. Bohuš matuš se stane zanedlouho tatínkem a už teď se nemůže dočkat. 48 / 102 | spevák bohuš matuš (47) čaká dieťa s o 30 rokov mladšou stredoškoláčkou luciou palkaninovou (17). Bohuš matuš (47) a jeho lucinka (18) se stali rodiči a ona pak hned musela na operaci. Zpěvák je tak natěšený, že má se svojí princeznou plány již nyní. 49 / 102 | bohuš matuš, lucinka, natálka zdroj:

Bohuš matuš se na prahu padesátky stal poprvé otcem!

Prozradil, kdy si lucinku vezme. Bohuš matuš je v sedmém nebi. Dceru mu porodila o třicet let mladší partnerka lucie. Bohuš matuš zmenil pre svadbu imidž a lucinka? Jejich vztah to však nepoznamenalo, naopak velmi posílilo. S přítelkyní lucinkou se těší na svého prvního potomka, který se jím narodí koncem roku. Zpěvák prozradil, zda podpoří o třicet let mladší snoubenku u porodu, kdy bude svatba i jaké vybrali dceři jméno. Bohuš matuš se na prahu padesátky stal poprvé otcem! Zase jsem ale koupal, uspával, nechával odkrkávat a odprdět, vypočítával zpěvák řadu činností, kdy je jako otec nápomocen. Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku. Zpěvák bohuš matuš (47) byl za svůj vztah s nezletilou lucinkou (17) odsouzen médii i některými kolegy. Zpěvák je nyní štěstím bez sebe a je rád, že má vlastní rodinu. Šťastní rodiče zároveň prozradili jméno holčičky, které v předchozích měsících tajili.

„rád bych vydal s jarkem celou desku, aktuálně hledáme vhodného partnera, prozradil bohuš matuš. „natálka se narodila v neděli ve 22:47, měla skoro čtyři kila. I když je hodně opatrný… „co se týká přebalování, no přiznám, mírný náznak tam byl, ale zatím moc ne. Zase jsem ale koupal, uspával, nechával odkrkávat a odprdět, vypočítával zpěvák řadu činností, kdy je jako otec nápomocen. Muzikálový zpěvák bohuš matuš (47) se poprvé stal otcem.

Bohus Matus Popsal Narozeni Sve Dcery Strihal Jsem Pupecni Snuru Je To Dulezite Rika Zpevak Zivotvcesku Cz
Bohus Matus Popsal Narozeni Sve Dcery Strihal Jsem Pupecni Snuru Je To Dulezite Rika Zpevak Zivotvcesku Cz from zivotvcesku.cz
Bohuš matuš a jeho o třicet let mladší lucinka mají dceru, prozradili jméno. Neželáme si na pozícii ministra vnútra človeka, ktorý je korupčný mal milana lasica (†81) predtuchu? Šťastní rodiče zároveň prozradili jméno holčičky, které v předchozích měsících tajili. My jsme to v rodině měli taky tak, že se maminka a tatínek brali, že ji museli zplnoletit. Bohuš matuš zůstal s dcerou sám. Prozradil, kdy si lucinku vezme. Vždyť to všichni vidíme, co se okolo nás děje. „mění se před očima, řekl extra.cz okouzlený tatínek.

Z jeho nevesty nespustíte oči, tu niečo nesedí!

Zpěvák je tak natěšený, že má se svojí princeznou plány již nyní. Zpěvák je nyní štěstím bez sebe a je rád, že má vlastní rodinu. Bohuš matuš se stane zanedlouho tatínkem a už teď se nemůže dočkat. Teraz už je jasné, po kom ho natálka dostala. Tu má totiž matuš v plánu hned poté, co jeho láska. Bohuš matuš nechal 16letou lucinku v družině a šel balit 17letou dceru stanislava grosse a když přičteme třetí slečnu, kterou vidíte na fotce, za chvíli by mohl otevřít vlastní kroužek. „rád bych si lucinku vzal, až jí bude v květnu osmnáct let. Není to dlouho, co se bohuš matuš stal tatínkem. Podle zpěváka je jeho novorozená dcera velmi šikovné miminko. Podle matuše jeho dcera vůbec není problematická. 49 / 102 | bohuš matuš, lucinka, natálka zdroj: Český spevák bohuš matuš (47) sa konečne dočkal prvého potomka so svojou mladučkou snúbenicou lucinkou (17). Zase jsem ale koupal, uspával, nechával odkrkávat a odprdět, vypočítával zpěvák řadu činností, kdy je jako otec nápomocen.

Bohuš matuš (47) a jeho výrazně mladší partnerka lucie palkaninová (17) oznámili šťastnou novinu bohuš matuš. My jsme to v rodině měli taky tak, že se maminka a tatínek brali, že ji museli zplnoletit.

Posting Komentar

0 Komentar